Business - bedrijven in België of Valencia

Wat wij voor u doen, op ZAKELIJK vlak

 • We zoeken Belgische bedrijven die business willen doen met of in Valencia
 • We zoeken bedrijven in Valencia die business willen doen met of in België
 • Zakelijke onderhandelingen Valencia-België-Valencia
 • Vertegenwoordiging
 • Business advies
 • Juridische bijstand
 • Huisvesting en diensten voor expats

Wat wij voor u doen, op PRIVE gebied

 • Wij zoeken en vinden uw tweede verblijf in Valencia
 • We begeleiden u door de soms moeilijke procedures
 • Huisvesting voor studenten in Valencia
 • Juridische bijstand
 • Beheer van uw eigendom in Valencia
 • Huisvesting en diensten voor expats
 • Nuttige tips voor de citytrip, vakanties

Privé initiatieven
Koppel Philippe Maes en Mieke Andries

Over ons

Connect2Valencia is een initiatief van Philippe Maes en Mieke Andries.
Zij zijn een gehuwd koppel dat in België woont en ze hebben hun "pied-à-terre" in het centrum van Valencia.
Philippe is een ervaren ondernemer in verschillende sectoren, Mieke is secretaresse in de business to business advocatuur.
Samen bouwen ze bruggen naar Valencia, zowel op zakelijk als op privé vlak.
Philippe en Mieke helpen mensen van over de hele wereld Valencia te ontdekken en ze motiveren Valenciaanse en Belgische bedrijven om elkaar te vinden en samen zaken te doen.

Testimonials

Theo en Kristin aan het woord…

Ik ontmoette Philippe van Connect2Valencia via een collega op het werk, eind september 2019.
We waren op zoek naar een appartement in Valencia Ciudad, om het eerst enkele jaren te verhuren en om er later zelf van te kunnen genieten. Philippe bracht ons in contact met zijn partners ter plaatse. In oktober 2019 gingen we op verkenning en we vonden verwonderlijk snel een geschikt appartement bij Estación del Norte.
We deden nog verder beroep op Connect2Valencia voor de ganse juridische begeleiding, de administratieve afwikkeling naar de bank toe en de notaris. We vertrouwden daarna het beheer en de verhuur van ons appartement toe aan een Connect2Valencia-partner, die sinds jaar en dag is gespecialiseerd in “housekeeping services in Valencia”. In januari 2020 was ons appartement al goed en wel voor vele maanden verhuurd. Connect2Valencia: wat een geweldig en efficiënt team!
Muchas gracias Mieke & Philippe
Theo en Kristin De Roeck – Leuven, maart 2020
Testimonial

Testimonial

Student Dries getuigt…

Ik ben Erasmusstudent in Valencia. Net voor de corona-crisis -maart 2020- keerde ik samen met een medestudent voor de Paasvakantie naar België terug. Niets liet toen vermoeden dat we niet meer zouden kunnen terugkeren om onze studie verder te zetten; we lieten dus al onze spullen op ons appartement achter. Zodra duidelijk werd dat reizen voor maanden onmogelijk zou zijn, besloten we de huur op te zeggen. Dit kon echter pas nadat het appartement volledig zou zijn ontruimd…
Hoe los je dat in hemelsnaam op?
Via mijn tante Sigrid kwam ik in contact met Mieke van Connect2Valencia. Zij pakte mijn probleem met veel enthousiasme aan en bracht mij al vlug in contact met haar lokale partners in Valencia. Na wat uitwisseling van praktische informatie (adres / toegang / sleutels / contact eigenaar / inhoud / verpakking…) werd er een ploegje uitgestuurd. Binnen enkele uren was de klus geklaard. Onze spullen staan nu netjes opgeborgen bij Connect2Valencia in bewaring… hopelijk kunnen we ze snel na de crisis oppikken. We betaalden uiteindelijk een habbekrats voor deze tussenkomst maar we hebben wel maanden aan huurlast uitgespaard. Connect2Valencia weet van aanpakken, dankjewel Mieke!
Dries Beckers – Zonhoven, mei 2020